Naslovnica

ODRŽANA IZBORNA SJEDNICA SKUPŠTINE NS PŽ ORAŠJE

Radno predsjedništvo Izborne skupštine Miroslav Lucić, Iljo Dominković i Marko Barukčić

  

     Detalj s glasovanja            Gosti iz NS F BiH

 

U Orašju je 24.11.2020. godine u amfiteatru Srednje škole fra Martina Nedića, uz primjenu svih epidemioloških mjera, održana redovita Izborna sjednica Skupštine NS PŽ Orašje. Sjednici je bilo prisutno 33 od ukupno 35 zastupnika. Nakon izbora verifikacijske komisije u sastavu: Marko Matanović, Mato Kopić i Mahir Klepić, te dvojice ovjerovitelja zapisnika Petra Damjanovića i Ante Lukića, ostali proces je vodila Izborna komisija od tri člana, koju su predstavljali Dino Dabić (predsjednik), Anto Barukčić i Ivica Perić.

Za predsjednika Nogometnog saveza Posavske županije ponovno je izabran Iljo Dominković iz Orašja, dok su za dopredsjednike birani Miroslav Lucić iz Domaljevca i Davor Ilić iz Odžaka. Uz pobrojane, u novi četverogodišnji saziv Izvršnog odbora izabrani su, još: Dragan Anđelić iz Donje Mahale, Luka Pejičić iz Matića, Omer Nurkić iz Orašja, Dejan Džijan iz Boka, Marko Barukčić iz Pruda, Goran Dujak iz Odžaka, Damir Čaušević iz Brčkog i Drago Ageljić iz Ulovića.

Zastupnici su jednoglasno izabrali Pravna tijela saveza, kao i kandidate za članove tijela NS F BiH i NS BiH. Cijeli proces izborne aktivnosti pratili su i predstavnici Izborne komisije NS F BiH, Ljuban Frljić iz Viteza i Šerif Nadarević iz Cazina, te kao gost Eldin Baković, glavni tajnik NS F BiH.

Na kraju treba istaknuti kako je Posavski ŽNS prvi u Federaciji BiH održao izbornu sjednicu, dok će ostalih devet saveza tu svoju statutarnu obvezu morati provesti prema "Mapi puta" do 20. prosinca 2020. godine.