STRUČNA EDUKACIJA POSAVSKIH TRENERA

Predavanje za naše trenere je održao prof. dr.sc. Munir Talović iz Sarajeva

 

Prof. dr.sc. Munir Talović održao predavanje za naše nogometne stručnjake

U organizaciji Nogometnog saveza Posavske županije i Centra za edukaciju trenera NS BiH u nedjelju, 18.02.2024. godine, u „Press dvorani“ stadiona „Goal“ u Orašju je održan jednodnevni seminar i registracija trenera klubova Prve i Druge županijske lige Posavine i Omladinskih liga BIH i NS PŽ. Edukaciji i predavanju pristupilo je 30-ak nogometnih trenera iz posavskog ŽNS-a. Nakon što su im se obratili Luka Pejičić, predsjednik Zbora nogometnih trenera i Iljo Dominković, predsjednik NS PŽ, stručna predavanja za  nogometne učitelje iz NS PŽ održao je prof. dr. sc. Munir Talović iz Sarajeva, direktor Centra za edukaciju trenera NS BiH.

- Moram istaknuti svoje zadovoljstvo ponašanjem trenera u ovom Savezu, željom da uvijek nešto novo nauče i da steknu nova stručna zvanja. Posavski savez je pravi primjer kako treba da se organizira rad s trenerskom organizacijom, jer imaju i svoje predstavnike u Izvršnom odboru i Skupštini NS PŽ – kazao je Munir Talović.

Sudjelovanjem na ovoj izobrazbi i seminaru svi nazočni treneri su stekli licence za rad u svojim klubovima u tekućoj 2024. godini.